04-01-10

Een nieuw jaar een nieuw begin

Vandaag hebben we Fie mogen verwelkomen in onze klas. Het is een flinke meid. De juf was ook blij om al haar kapoenen terug te zien vandaag. Je merkt echt dat het allemaal drie jarige kleuters worden.

Wat vonden we het leuk vandaag op de speelplaats. We mochten namelijk spelen in de sneeuw. Welk thema zouden we toch uitwerken? Natuurlijk het thema 'Winter'. Het thema briefje is voor morgen.

Wat hebben we gedaan vandaag ? We hebben Jules iedereen laten begroeten. Dan de kalenders en natuurlijk mocht de sneeuw ook niet ontbreken. De juf had een beker sneeuw en wat voelde dat koud aan. En na een tijdje begon de sneeuw te smelten en bleef er alleen  water over. Wat waren de kleuters verbaasd. Na de speeltijd hebben we een handschoenenspel gespeeld. 3 kleuters kregen een handschoen met verschillende kleuren. Op de tafel lagen allemaal cirkels met mini handschoenen. Om de beurt mochten we een cirkel nemen en zien of de kleur op onze handschoen stond. Na het middageten hebben we buiten gespeeld. De meeste lagen dan ook vlug in slaap. Dan zijn we wakker gemaakt op de vrolijke muziek van K3. En dan was het alweer tijd om afscheid te nemen.

Tot morgen.

 

18:55 Gepost door juf Vanessa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi juf,

Fie heeft een hele leuke eerste echte lange schooldag gehad. En vertellen maar ... ! Snel naar dromenland !
Groetjes
Katrien

Gepost door: katrien meerts | 04-01-10

De commentaren zijn gesloten.