25-02-10

Mama konijn met haar 4 baby konijntjes

Vandaag hebben we speciaal bezoek gehad. Een paar weken geleden had de juf een mooi kaartje gekregen. Dit was van de ouders van Amin. Om te vertellen dat Amin nonkel was geworden van 4 prachtige konijntjes. Omdat we toch over de boerderij leren en jongen dieren,leek het ons vandaag ideaal om ze eens op bezoek te laten komen. We hebben een waarneming gedaan van het konijn en van haar jongen. Wie dat wou,mocht ze eens wrijven. We hebben ook eens gesnuffeld zoals een konijn. Hierbij nog eens een dikke danku aan de ouders van Amin.

Daarna heeft de juf nog een verhaal vertelt van 'Dribbel naar de boerderij' Dribbel was daar ook op zoek naar jonge dieren.

Na de speeltijd hebben we tekening gemaakt over de boer. Elke maand rond dezelfde datum laat ik de kleuters iemand tekenen. Deze gaan dan in mijn observatiemap en zo kan ik jullie ook een evolutie laten zien.

Moest het jullie trouwens intresseren! De konijntjes zoeken nog nieuwe baasjes. Indien er iemand geintresseerd is,aarzel dan zeker niet om iets te zeggen.

DSC03816

DSC03817

DSC03818

DSC03819

DSC03820

DSC03821

DSC03822

DSC03823

18:51 Gepost door juf Vanessa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

een probleem Beste ouders,

Ik geraak momenteel niet op de klassite. Ik hoop dat het vlug in orde is,zodat ik de foto's kan plaatsen.

Jules is nu op bezoek bij Merjem.

Gepost door: Juf Vanessa | 28-02-10

Hoi juf,

Niet iedereen kijkt even enthousiast naar die leuke konijntjes. Hopelijk vinden ze snel een thuis !

Tot maandag
mama Katrien

Gepost door: Meerts Katrien | 28-02-10

De commentaren zijn gesloten.