17-03-10

Inleiding Lente

Wat had Jules vandaag aan? Hij was nog volledig in carnaval stemming. Hij had zijn kostuum nog aan. Fie vertelde dat ze samen met Jules carnaval heeft gevierd,samen met de kadeekes. Jules is ook gedoopt bij de kadeekes. Fie had hiervan een hele mooie foto mee. En onze Jules heeft van de Vrie kadeekes ook een schone pins gekregen. Onze kleine Jules was dit weekend gaan logeren bij Phaedra. En grote en kleine Jules zijn elkaar tegen gekomen op carnaval. Wat hebben de 2 Jules een dolle pret beleefd.

Vandaag gingen we van feesten naar een seizoen nl. de lente. Vandaag was het de ideale dag om het thema te starten. Wat was het zalig weer buiten. We hebben onze jas aangedaan en zijn eens naar buiten gegaan. We hebben gevoeld dat de zon al een beetje warmte geeft. We hebben ook een witte streept van een vliegtuig in de lucht gezien. Ook hoorden we vogels fluiten. En we hebben gezien dat er nog geen blaadjes aan de bomen zijn,maar dat er wel knoppen beginnen te groeien.

Na de speeltijd hebben we een waarneming gedaan van aarde, zaadjes (tuinkers) en zonnebloempitten. We hebben zelf tuinkers en een zonnebloem geplant. Nu zijn we benieuwd of er iets gaat groeien. (de juf heeft namelijk geen groene vingers) Dus alle tips zijn welkom.

DSC03990

DSC03991

DSC03992

DSC03993

DSC03994

DSC03995

16:02 Gepost door juf Vanessa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Laat de lente maar komen !Groetjes
mama Katrien

Gepost door: Meerts Katrien | 17-03-10

De commentaren zijn gesloten.